Jansson, Kevin : 1

Gula

Röda

Match anteckningar

På torsdagskvällen spelade vi träningsmatch på Långevis konsgräsplan och förlorade med 4-0 efter en sämre insats från vår sida speciellt i den andra halvleken. Johan Henriksson är fortsatt skadad och även Zakaria Akrami saknades av den anledningen. Rezaq Mohammadi är dortfarande avstängd vilket gjorde att i alla fall tre startspelare saknades. Bjrön Gredander tvingades bryta matchen redan efter två minuters spel på grund av problem med magen och Aliakbar Ahmadi tog hans plats som forward.

Ed började matchen klart bäst och hade några lägen utan att få dit bollen. Vi skapade några lägen men inga som var jättefarliga. Efter 32 minuters spel tog Ed ledningen med 1-0 genom Viktor Johanson efter att Morteza Rahimi inte kommi rätt i sin utrusning. Med sex minuter kvar att spela så hade Aliakbar Ahmadi ett mycket bra läge men avslutet gick utanför. Ed spelade väldigt bra men vi gjorde en bra avslutningen av halvleken. Vi kom dock inte till så många heta målchanser.

Ebrima Jobe vilade i inledningen av den andra halvleken och Ali Rahimi fick chansen att spela istället men han blev yttermittfältare så fick Jimmy Carlson som årsdebuterade ta Ebrima Jobes plats som innermittfältare.

Redan efter två minuter i de andra halvleken fick Ed straff som gav 2-0. Från min position såg den billig ut men domaren stog bättre till och hade förmodligen rätt i sin bedömning, målskytt var Gustav Olsson. Den andra halvleken var inte alls bra från vår sida då vi inte fick spelet att fungera. Vi hade också dålig rörelse och kommunikation. Ed kändes också klart hetare än oss. Med kvarten kvar att spela så hade Ed öppet mål men på något sätt lyckades de missa.Med fyra minuter kvar fick Mohammad sitt andra gula kort och blev utvisad. I situationen efter så fick vi en spelare fälld i en närkamp så var tuffare men där blev det inte kort. Domaren erkände dock efter att Eds spelaren skulle haft ett gult kort. Tyvärr släppte vi in två mål sista två minuterarna och förlorade matchen med 4-0.

Första halvleken och då speciellt avslutningen på den är ganska bra men den andra halvleken kan vi inte vara nöjda med. Vi blev ofta stående med bollen eftersom det var för dålig rörelse bland övriga spelare och inte fanns någon att passa. Sedan tenderar vi att göra det lite för svårt förr oss också. De gånger vi spelade några få snabba pass efter backen blev det ofta farligt så det måste vi göra oftare. Ed spelade riktigt bra fotboll med bra rörelse och vann matchen helt rättvist.

Vi har en ny träningsmatch redan imorgon mot Dals Långeds IK och då måste vi få mycket att det som inte stämde igår att fungera. Tyvärr är några borta från gårdagens match men som tur är har vi en hyfsat bred trupp.