Kemppinen Juhl, Simon: 1

Gula

Röda

Match anteckningar

Vi fick en del återbud före matchen och har fortfarande två spelare borta på grund av skada samt en som är avstängd men vi fick ändå ihop ett hyfsad trupp med 15 spelare. Bland spelare som saknades kan nämnas: Johan Henriksson (skadad), Kevin Jansson (Skadad), Rezaq Mohammadi (Avstängd), Henrik Karlsson, Elis Linbdström och Björn Gredander. Startelvan såg ut enligt följande:

Startelvan i träningsmatchen mot Svanskogs IF

Avbytare: Ebrima Jobe, Nazar Ali Nazari, Said Ali Alawi och Thomas Rundqvist.

Vår första halvlekn var bland de sämre vi gjort så här långt i träningsmatcherna. Visst saknades en del spelare men vi hade svårt att få spelet att fungera som vi ville. Vi lyckades dock komma till en del målchanser och hade bland annat två stolpskott från Aliakbar Amadi och Marcel Bruin. Svanskog tog ledningen efter 18 minuter då de fick en straf som Magnus Jansson säkert satte i mål. Förutom stolpskotten hade Marcel Bruin några lägen som dock inte gick på mål. Med en minut kvar att spela fick Svanskog straff igen och satte dit 2-0.

Vi saknade en del spelare men det känns som vi ändå kunde ha gjort det bättre. Flera gånger så stannade vi upp spelet genom att dribbla för mycket istället för att spela den vidare. Samspelet mellan mittfält och anfall kuggade heller inte i som vi ville.

Vi gjorde två byten i paus. Zakaria Akrami som inte tränat på ett tag på grund av skada utgick och in kom Ebrima Jobe på innermittfältet. Adrirahman Iidle Abiid gick också ut och ersattes med Nazar Ali Nazari.

Vi fick en dålig start på den andra halvleken med mål i baken ganska direkt och underläge 3-0. Målet kom på ett snyggt avslut från kanten men kändes som att målet kom från ingenstans. Vi fick igång spelet på ett bättre sätt i den andra halvleken och började skapa målchanser men hade svårt att få dit bollen. Efter 70 minuters spel fick vi dock hjälp av en Svanskog spelare som lyckades slå in bollen i eget mål. Vi gjorde ytterligare byten under den andra halvleken där Thomas Rundqvist och Said Ali Alawi fick chansen att spela. Efter 78 minuters spel så reducerade Ebrima Jobe för oss efter assist från Marcel Bruin och vi låg nu bara under med ett mål. Vi försökte att få till en lkvittering men istället kunde Svanskog avgöra i slutminuterna till 4-2.

Det var vår sämsta träningsmatch hittills men att många spelare saknades påverkade så klart. Hade ändå hoppats att vi skulle göra en bättre insats. Under de två senaste matcherna så är det många spelare som fått chansen att spela vilket är bra med tanke på att vi kommer ha ett B-lag i år men det har ju påverkar kvalitén i matcherna så klart.

Vi har tre träningsmatcher kvar innan seriestarten och får då försöka spela ihop en startelva till A-lagspremiären som sker borta mot Brålanda IF B-lag. Denna vecka spelar vi träningsmatch på torsdag 18:30 mot Eds FF B-lag och på lördag kl. 14:00 mot Dals Långed/Laxarby. Båda matcherna spelar på Långevi.