Alfara, Osama: 1

Magnusson, Morgan: 6

Moradi, Hamed: 1

Akrami, Zakaria: 1

Det blev förlust med 12-1 i den andra träningsmatchen när vi spelade borta mot ett mycket bra Sifhälla U-lag. Vi hade ordinarie lag av de spelare som varit och tränat förutom Björn Gredander. På målvaktssidan har vi tappat båda målvakterna från förra säsongen. Vi har dock fått in en ny men han är skadad och Morgan Magnusson stod i matchen.

Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan mot Sifhälla U

Vi fick en dålig start på matchen och Sifhälla gjorde 1-0 redan efter sex minuters spel. Marcel Bruin hade ett bra skottläge men tyvärr täcktes skotten bort. Fyra minuter eter ledningsmålet kom 2-0 då vi inte var tillräckligt heta på en hörna och Sifhälla kunde nicka in bollen. Vid 3-0 så väntade sig Morgan Magnusson ett inlägg men bollen gick på mål och han kunde därmed inte rädda bollen, detta mål kom efter 13 minuters spel. Sifhälla U hade några bra lägen till i halvleken men Morgan Mganusson räddade då bra. Marcel Bruin hade också ett bra läge till men lyckades inte få till något jättebra avslut.

Förutom första kvarten gjorde vi en okej första halvlek även om det naturligtvis fanns en del att förbättra. Vi gjorde flera byten i paus för alla fler spelare skulle få chansen att spela. In kom bland annat Ali Ramin och Osama Alfara. Hamed Moradi hade också kommit in tidigare då Marcel Bruin tvingats utgå men Marcel kom in till den andra halvleken igen.

Vi fick en tung start på den andra halvleken då vi släppte in fyra mål första kvarten. Axel Lindström fick efter 64 minuter gå ut på grund av en skade känning och Zakaria Akrami fick också lämna planen med kramp fyra minuter senare. Efter 70 minuters spel kunde Sifhälla sätta dit 8-0. Minuten senare kunde vi dock reducera då Osama Alfara hittade fram med bollen till Marcel Bruin som snyggt sköt in bollen i mål. På slutet blev det tufft för oss när både Axel och Zakaria saknades vilket gorde att Sifhälla U kunde sätta fyra mål de sista tio minuterna och vann med 12-1.

Vi gjorde en bättre insats än mot Håfreström men vi har mycket som vi behöver förbättra och tyvärr släppte vi in en del för enkla mål bakåt. Vi hade också 15 utespelare som fick chansen och det blev ju tufft på slutet när två starka spelare tvingades utgå. Vi hade svårt att få till nåt bra anfallsspel och Johan Henriksson som stod för ett riktigt bra jobb blev lite ensam när han flera gånger löpte sig igenom hemmalaget. Vi har många unga och nya spelare där jag vill berömma Ali Rahimi som stod för en bra första halvlek som ytterback. Det var dock ett tufft lag vi mötte med flera riktigt bra och rörliga spelare som gjorde det svårt för oss.Flera av deras spelarna i U-laget som vi mötte skulle också vara med i deras A-lag som dagen efter skulle spela mot Eds FF.

Vi har naturligtvis mycket kvar att jobba på vad gäller passningspelet, anfallsspelet och det defensiva spelet. Vi har flera träningsmatcher kvar innan serien startar och förhoppningsvis kan vi snart börja träna på gräs någonstans för att kunna jobba på vårt spel. Det finns även en del spelare som kommer längre fram som kommer att tillföra mycket till laget.

Nästa helg är det träningsmatch mot Bäckefors som väntar på konstgräset i Mellerud. Förhoppningsvis kan vi höja oss ännu mer till den matchen och få till ett ännu bättre spel där vi kan sätta fler passningar och hålla i bollen på ett bättre sätt.