Magnusson, Anton: 1
Peplinski, Daniel: 1
Emanuelsson, Jens: 1
Jansson, Johan: 1

Vår andra träningsmatch på långevi grusplan mot Dals Långeds IK slutade oavgjort 1-1. Vi hade fått in en del nya spelare sedan senast och några hade försvunnit. Vi hade en målsättning att försöka spela mer korta passningar inom laget istället för de långa bollarna som det blev mycket av senast. Avsluten efter den första halvleken var 2-2 där Niklas Haugeneset efter 38 minuter hade ett drömläge att göra mål för oss men han lyckades få bollen utanför. I spelet fanns mycket som kunde varit bättre men vi hade ändå oavgjort mot division 5 laget Dals Långed efter en halvlek.
Efter endast tre minuter spelat av den andra halvleken fick Niklas Haugeneset revansch och kunde sätta dit 1-0 för oss. Fyra minuter senare kunde dock Dals Långed kvittera till 1-1. På slutet har Dals Långed lite fler målchanser än oss men matchen slutar oavgjort 1-1.

Vi försökte idag spela mer boll efter backen och det fungerade stundtals ganska bra då man såg att intentionen fanns där att hålla bollen på marken men det finns fortfarande mycket att jobba på där. Underlaget ställer ju också till det en del. I försvarsspelet tyckte jag våra båda målvakter Morgan Magnusson och Jocke Enoksson skötte sig mycket bra. För övrigt finns en del att jobba på där men vi har flera träningsmatcher kvar. Idag spelade ett nytt mittbackspar i Mike Weiand och Jens Emanuelsson, de skötte sig bra men i kommande träningsmatcher gäller det att hitta vilka som skall spela där när seriespelet drar igång. I det offensiva spelet så skapade vi en del chanser men tror det kommer bli ännu bättre när vi kommer ut på konstgräset. Framöver så hoppas jag att vi kan ha alla spelare tillgängliga i truppen för då tror jag det kan bli riktigt bra. Även det finns en del att jobba på så skall vi ända vara nöjda med 1-1 mot Dals Långeds IK som är ett division 5 lag. Idag kom de också med ett mycket bättre lag än förra helgen. I laget vill jag framhålla unge Anton Magnusson som verkligen visade framfötterna och spelade helt respektlöst. Där har vi en spelare som kommer utvecklas mycket framöver och bli ännu bättre. Nu kör vi två tuffa träningar den här veckan innan vi går på konstgräset i Mellerud och möter Kroppefjälls IF.