Gula

Snobar, Mahmoud: 1

Röda

Match anteckningar

Vi hade det tufft inför B-lagets match borta mot Eds FF C-lag och hade svårt att få ihop lag. Vi spelade en viktig match för A-laget dagen efter och hade valt att bara ha med en tänkt start spelare i den här B-lagsmatchen. Trots att många spelare tillfrågades fick vi bara ihop tolv spelare men väl på plats var det en som inte kom så vi fick spela helt utan avbytare.

Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan borta mot Eds FF C-lag

Båda lagen hade några bra lägen i början på matchen men Ed var nämast att göra mål efter 19 minuters spel. Med 32 minuter spelat hittade Kristian Nilsson med bollen till Marcel Bruin som satte den i mål. Detta var också resultatet i paus och hela laget jobbade mycket bra i den första halvleken.

Vi fortsatte att jobba hårt i den andra halvleken och alla spelare visade en jäkla bra inställning. Vi hade en del bra lägen i inledningen med utan att göra mål. Ed fick efter 65 ett friläge där avslute gick utanför. Kändes dock som klar offside. På slutet av matchen tröttnade vi med tanke på att avbytare saknades och flera lägen som var nära att resultera men Mahmoud Snobar i målet var med på noterna. Vi fick också fina kontringslägen när de pressade upp med många spelare och Marcel Bruin hade både friläge och ribbskott. Något mer mål blev det inte och vi lyckades hålla undan till en 1-0 seger.

Trots förutsättningarna med inget avbytare så gjorde alla spelare ett fantastiskt bra jobb i 90 minuter och visade en jäkla bra inställning från första minuten till den sista. Dett skulle vi ville se i alla matcher varesig det är A eller B-laget. Med lite flyt lyckades vi hålla undan och segern innebär att vi slutar trea i division 7 med en match kvar att spela. En placering vi skall vara nöjda med.