Jobe, Ebrima: 6
Karlsson, Henrik: 2
Remneland, Marcus: 1

Startelvan mot Fengersfors IK B

Vi fick en del återbud inför matchen men fick till slut ihop 13 spelare varav Johan Henriksson kom till Fengersfors efter att matchen hade startat. Svårast var det på målvaktssidan där vi fick ställa en utespelare i mål. Vi gjorde ingen jätte dålig första halvlek men låg under med 4-0.

I den andra gjorde Fengefors även 5-0 ganska omgående. Efter 53 minuter kom en bra löpning från Johan Henrikson som passade till Mustafe Abdulaahi som satte dit bollen i mål till 5-1. Vi hade kort därefter ett skott i stolpen av Ebrima Jobe som var mycket nära att bli mål. Johan Henriksson hade också en nick utanför i bra läge.Efter 68 minuter kunde Fengersfors öka på till 6-1. Två minuter senare spelade Wesam Haj Mohamed till Ebrima Jobe som snyggt dribblade sig igenom och satte dit 6-2. Sista 18 minuterarna gjorde Fengersfors två mål till och vann matchen med 8-2.

Det var en ganska jämn match spelmässigt men vi hade en utespelare i mål och vissa mål hade nog inte kommit till om vi haft en riktigt målvakt. Vi skall dock inte skylla förlusten på Niklas utan vi får vara nöjda att han ville ställa sig i mål. Försvaret fungerade inte helt hundra idag men framåt skapade vi en del bra chanser och borde kanske gjort något mer mål. Trots många mål i baken fortsatte spelarna att kämpa i 90 minuter. Fengersfors hade några snabba spelare som vi hade svårt att hänga med och de var farliga framåt. Det är bara att ta nya tag i nästa match och då har vi säkerligen en riktig målvakt mellan stolparna.