Othman, Mamoon: 2
Karlsson, Henrik: 1

Othman, Mamoon: 1

Startelvan mot Håfreströms IF B

Det blev en klar förlust för vårt B-lag med 8-3 när vi spelade hemma på Lövåsvallen mot Håfreströms dito. Håfreström kom med ett mycket starkt lag där flera spelare spelade från start i deras senaste A-lagsmatch. Vi kom till spel med flera spelare från A-laget men hade också med flera rena B-lagsspelare. Håfreström spelade väldigt bra och hade många snabba spelare som vi inte riktigt hängde med. Vårt eget passningspel fungerade heller inte så bra och därmed blev det ännu jobbigare för oss. Burim Avdijaj i Håfreström stod för mycket av deras offensiva spel och vi hade svårt att komma åt honom på mittfältet. Håfreström var i ledningen med 3-0 redan efter 23 minuters spel. I slutet av första fick vi också en spelade onödigt utvisad.

I andra rullande Håfreström in ytterliggare fem mål. Trots att vi spelade hela den andra halvleken med en man mindre så lyckades vi snygga till siffrorna lite genom att vi gjorde tre mål i den andra halvleken. Våra spelare kämpade så gott de kunde och skall ha all credit för det men idag så mötte vi ett lag som hade mer kvalite i laget. Ett av Håfreströms mål var hands och nåt mål kändes som att det var offside men det hade inte spelat någon roll idag då de vann helt rättvist. Vi mötte helt enkelt ett lag som var bättre än oss och även om vi hade kommit med A-laget så hade vi fått det mycket tufft i den här matchen.

Vi behöver ännu mera träning för att höja upp kvaliten på flera spelare i truppen till en ännu högre nivå.