Karlsson, Henrik: 1

Remneland, Joakim: 2
Hansson, Ludvig: 2

Startelvan mot Kroppefjälls IF B

Vi fick ett sent återbud och fick kasta om lite i den tänkta startelvan men det löste sig ändå till slut.Vi började matchen stark och Joacke Remneland hade ett skott i stolpen redan efter se minuters spel. Vi fortsatte att spela bra och skapade många målchaser utan att få in bollen. Efter 32 minuters spel slog Johan Henriksson i bollen framför mål och Kroppefjäll styrde in bollen i eget mål. Efter 45 minuter spel hade Abdulrezaq Mohammadi öppte mål men en Kroppefjälls spelare lyckades få en fo på bollen innan den gick in i mål. En mycket bra första halvlek från vår sidan men vi borde gjort mer än ett mål då vi bland annat hade två bollar i stolpen.

Kroppefjäll fick några bra lägen i början av andra och Morgan Magnusson i mål kom ut riktigt bra och avvärdje några andra lägen som kunde blivit riktigt farliga. Trots att vi ägde matchen så kändes det lite nervöst då vi bara var i ledningen med ett mål. Ludvig Hansson fick utgå efter en lättare skada i 64 minuten. Marcel Bruin kunde åka på vår ledning till 2-0 efter 84 minuters spel. I matchens sista minut blev Johan Henriksson nerknuffad i straffområdet och domaren blåste helt korrekt straff för oss. Straffen satte Marcel Bruin och vi vann matchen med 3-0.

En riktigt bra insats från vår sida där försvaret spelade mycket bra. På mitten var Anton Magnusson riktigt bra och löpte väldigt mycket. Johan Henriksson var som vanligt bra och Kroppefjäll hade svårt att hänga med i hans snabba löpningar. På topp gjorde Jocke Remneland ett hårt jobb men utan att få göra något mål. Vi stressade lite i andra när vi ledde med bara 1-0 och kunde tagit det lite lugnare. Effektiviteten behöver vi dock jobbar på och det kommer behöva bli bättre när vi möter de bästa B-lagen i serien. Allt som allt en bra helg med två bra matcher och nu har våra lag spelat tre matcher utan förlust så det känns riktigt bra.