Karlsson, Svante: 4

Henriksson, Johan: 2
Bertilsson, Oscar: 1

Startelvan mot Eds FF B borta

När vi åkte till Bergslätt för match med B-laget mot Eds FF dito så blev det förlust med 4-3. Vi hade fått några återbud på den trupp vi tänkt men hade ändå en ganska bra trupp som kom till spel.

Vi hade några bra lägen i början och tog ledningen efter 23 minuter då Marcus Remneland nickade in bollen efter en assist från Björn Gredander. Ed hade sedan några bra lägen med bland annat ett ribbskott. Efter 40 minuter kunde Peter Svensson kvittera för Ed och bara två minuter senare tog de även ledningen med 2-1 efter mål från Nicklas Ljungberg. Vi gjorde en ganska okej första halvlek men Ed skapade lite mer än oss. På grund av att det blåste så mycket bvar det svårspelat och vi pratade om att försöka hålla bollen på backen men böev ändå en del längre bollar i luften.

Ed hade några chanser i början på den andra halvleken. De kunde även göra 3-1 efter 63 minuters spel men det var ett mål som nog inte borde ha blivit och Svante Karlsson i mål var inte så nöjd efteråt med sin insatts vid det mål, målskytt var Alexander Andersson. Tre minuter senare löpte Joakim Alfredsson fint igenom Eds försvaret och efter en fin passning från Marcus Remneland kunde han sätta dit 3-2. Vi gick sedan ner på en trebacklinje och försökte satsa för att få till ett oavgjort resultat. Efter 71 minuter kunde dock Ed göra 4-2 men Alexander Andersson som gjorde målet var klar offside med minst två meter och det borde ha varit avblåst. I minut 90 så kunde Johan Henriksson sätta dit 4-3 efter assist från Lukas Thelander. Vi försökte att trycka in ett kvitteringsmål på tillägstid men lyckades inte och Ed vann matchen med 4-3.

Vi jobbade på bra men passningspelet kunde varit bättre och det är något vi måste träna mer på. Vi skapade ändå en del chanser men Ed skapade mer än oss och vann nog till slut ändå rättvist även om vi mycket väl kunde fåt med oss poäng. Lukas Thelander och Marcus remneland jobbade mycket bra på inntermittfältet. Backlinbjen fungerade också bra även om vi ibland hade problem med Eds snabba spelare Nicklas Ljungberg. Framåt jobbade Jocke Alfredsson och Remneland på bra även om de inte alltid fick så många bra bollar att jobba på. Nu tar vi sommaruppehåll även om vi kör tvålag en gång i veckan.