Rahimi, Morteza: 1
Akrami, Zakaria: 1
Alas, Saadaq: 1
Olsson, Mathias: 1

Det blev förlust i A-lagets sista match för säsongen borta mot Eds FF B-lag där vi efter en sämre insats förlorade med 5-0. Vi hade i princip ordinarie lag till spel och ställde upp laget enligt följande:

Startelvan i A-lagsmstchen borta mot Eds FF

På bänken: Saadaq Alas, Simon Kemppinen Juhl, Ali Rahimi och Ebrima Jobe.

Vi gjorde ingen bra första halvlek där vi låg för långt ifrån våra motståndare och hade svårt att få till något bra spel när vi fick bollen då vi skulle göra det lite svårare än vad som var nödvändigt. Ed skapade många bra målchanser där de bland annat hade ett skott i stolpen men även en del avslut utanför mål. Morteza Rahimi gjorde också flera bra räddningar för oss. Efter 33 minuters spel kom dock ledningsmålet för Ed när vi tappade bollen då vi skulle dribbla och det straffade sig. Ed hade några bra lägen till i slutet men vi låg bara under med ett mål i paus.

Ebrima Jobe kom in i till den andra halvleken istället för Mathias Olsson. Vi hade lite fler målchanser i den andra halvleken som var bättre men inte alls så bra som vi kan. Ed ville hålla undan för Håfreström B för att vinna serien så de gick för fler mål och när matchen var färdigspelad hade de gjort ytterligare fyra. Ed vann därmed matchen helt rättvist med 5-0.

Detta var ingen bra match från vår sida och mötte ett Eds lag som var duktiga och utnyttjade detta så klart. Vi hamnade fel på mittfältet, rörde oss för dåligt och gjorde det svårt för oss när vi fick bollen. Vi dock plussa för Morteza Rahimi som är den spelar som kan få godkänt efter dagens match. Övriga spelare kan mycket bättre men för en del så beror det på att träningsfliten under hösten inte varit så bra och det påverkar så klart prestationen.

Vi slutar i och med detta sexa i tabellen vilket är sämre än förra säsongen men vi är klart närmare topplagen i år. Vi har ett par matcher som vi skulle ha vunnit här i höst och om så hade blivit fallet så hade vi varit med i toppen och kämpat. Det är små marginaler men vi får komma igen nästa år.

Vi får gratulera Eds B-lag som vann serien i och med segern över oss men eftersom deras A-lag åkte ner i femman så får de möta oss även nästa säsong eftersom de inte får gå upp.

Vi tar nu ett litet uppehåll innan vi drar inomhusträningen och tar sikte på nästa säsong.