Akrami, Zakaria: 4
Rahimi, Ali: 1
Rahimi, Morteza: 1
Bertilsson, Oscar: 1

Det var tufft redan innan matchen hemma mot Kroppefjälls IF. Axel Lindström och Marcel Bruin saknades. Vi hade också en spelare som var tvungen att jobba över och han därmed inte till matchstart. Sedan var det en spelare som inte kom alls så det var kaotiskt före matchstart. Vi lyckades dock få med Morgan Magnusson och Joakim Enoksson så att vi hade tre spelare på bänken då vi inte visste om Anton Magnusson som jobbade skulle hinna att vara med. Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan hemma mot Kroppefjälls IF

Vår första halvlek var inte alls bra vi låg under med 3-0 efter 37 minuters spel. Vi gjorde många fel och kunde inte ens slå en passning till rätt spelare samtidigt som vi var för veka i närkamperna. Det märktes tydligt att flera ordinarie spelare saknades samtidigt som många av de som spelade inte kom upp i normal nivå. Det är ju heller inte lätt när spelare som man räknat med inte kommer. Vi skapade några chanser och Simon Kemppinen Juhl var väl närmast men han lyckades inte få in bollen i ett bra läge.

Vi försökte trycka på i andra för att kanske kunna störa dem men släppte in tre mål även där varav en på straff. Sista 20 minuterarna var dock lite bättre och då kunde Björn Gredander reducera för oss på en frispark från 40 meter. Otroligt att bollen ens gick i mål men vi var nöjda för det. Vi förlorade dock matchen klart med 6-1 och det var inget snack om att Kroppefjäll vann matchen rättvist.

Vi visste att det skulle bli en tuff match då Kroppefjäll är ett mycket duktigt lag. Förutsättningarna inför matchen blev inte heller som vi tänkt. Det var dock många spelare som inte komm upp i nivå och det här var nog vår sämsta seriematch den här säsongen och det håller inte när man möter topplag i serien. Björn Gredander och Johan Henriksson jobbade på bra men för många andra spelare behövs det bli mycket bättre. Lövåsvallen matta var mycket bra idag så vi kan inte skylla på den för att vi missade så många passningar. Kroppejäll hade också två stora killar på innermittfältet som vi hade mycket svårt att match i duell spelet. De hade också flera snabba spelare som vi hade det tufft med.

Vi har en match kvar innan vi tar sommaruppehåll och det är nästa fredag då vi möter Brålanda B på bortaplan. Då måste alla spela klart mycket bättre än i dagens match om det skall bli några poäng.