Hansson, Oscar: 1

Ouerguemmi, Ahmed: 1
Remneland, Joakim: 1

Startelvan borta mot Brålanda B-lag

Vi saknade några spelare inför matchen borta mot Brålanda IFs B-lag och hade också fått två sena återbud men kom ändå till spel men en stark trupp. Redan efter elva minuters spel kunde Johan Henriksson löpa igen och sätta dit 1-0 efter en mycket fin genomskärande passning av Marcus Remneland. Brålanda skapade sedan några bra chanser innan Axel Lindström fick på ett kononskott utifrån som betyde 2-0, klockan stod på på 25 minuter. I halvlekens sista minut kunde Anton Andreasson sätta dit 3-0 efter assist från Axel Lindström.

Brålanda skapade mer målchanser än oss men vi var väldigt effektiva och ledde med 3-0 i paus. En bra start från våran sida men vi tappade lite i slutet av halvlelen då Brålanda ick lite tryck på oss.

Efter knappa fem minuters spel av den andra halvleken så kunde Axel Lindström sätta dit 4-0 efter ett fantastiskt fint anfall där vi spelade bollen bra hela vägen, nästan taget ur skolboken. Efter detta så hamnade vi för långt ifrån våra motspelare och Brålanda kunde reducera till 4-1 med ungefär 30 minuter kvar att spela. Med 3 minuter kom även 4-2 för Brålanda men närmare kom de inte och det blev en säker seger till slut även om matchen var ganska jämn.

Vi försökte hålla i bollen i backlinjen för att spela oss fram och stundtals lyckades det riktigt bra där vi bland annat gjorde fyra riktigt fina mål. Ibland blir det en del långa bollar men de försökte pressa oss och då blir det lätt att vi tar det långa alternativet. En bra match från vår sida mot ett bra motstånd men det finns flera saker som vi måste bli bättre på. Närmast väntar lördagsmatch hemma på Klockerudsvallen mot Färgelanda IF B-lag där det borde finnas bra chanser till ännu en trepoängare om vi gör en bra match.