Ouerguemmi, Ahmed: 2
Gredander, Björn: 1
Thelander, Lukas: 1

Startelvan i hemmamatchen mot Bäckefors IF

I den viktiga match matchen hemma mot Bäckefors IF blev det seger med 3-1 och vi har fortfarande chansen att ta den andra platsen i tabellen.

Vi saknade några spelare men ställde ändå upp med ett starkt lag på plan. Vi fick en perfekt start när Mamoon Othman satte ett mycket fint skott till 1-0 redan efter åtta minuters spel, Viktor Thelander assisterande med en bra och kylig passning. Vi fortsatte att skapa målchanser och efter 26 minuters spel gjorde Mamoon Othman mål igen, denna gång var det Johan Henriksson som assisterade. Vi var därmed i ledningen ed 2-0. Bäckefors kom dock tillbaka resultatmässigt när de reducerade till 2-1 med knappa tio minuter kvar att spela. På slutet har halvleken hade Ludvig Hansson en nick från dålig vinkel i utsidan av stolpen.

Vi gjorde en bra första halvlek och ledde rättvist matchen.

Vi fick drömstart på den andra halvleken då Axel Lindström gjorde 3-1 redan efter 48 minuters spel. Vi fortsatte att ha bra koll på matcher och skapade flera bra målchanser men lyckades inte göra något mer mål. Bäckefors skapade få målchanser i den andra halvleken och vi vann matchen rättvist.

Som helhet en riktigt bra insats från vår sida och vi var helt klart det bästa laget. Det finns naturligtvis saker som vi kunde gjort bättre men det viktigaste med den här matchen var att ta tre poäng och det gjorde vi.

Nu väntar en sista match mot Kroppefjälls IF som kommer att avgöra vem som blir tvåa i serien efter redan klara seriesegrarna Åsebro. Vi måste slå Kroppefjäll samtidigt som Åsebro måste vinna eller spela oavgjort mot Bäckefors för att vi skall bli tvåa i serien. Åsebro vill naturligtvis gå obesegrade genom hela säsongen så de kommer definitivt slå Bäckefors så då är det upp till oss att vinna mot Kroppefjäll på bortaplan. Det kommer bli en tuff match men vi har en bra chans att klara det.