Othman, Mamoon: 1

Carlson, Jimmy: 2
Othman, Mamoon: 2
Thelander, Viktor: 2

Vi saknade några spelare inför matchen mot Bengtsfors B-lag hemma på Klockerudsvallen men kom till spel med ett starkt lag. Efter att bengtsfors senast förlorade mot oss med 5-0 kom det med ett mycket starkt lag.

Redan efter sex minuter var vi mycket nära att ta ledningen men Jocke Alöfredssons skott gick precis utanför. Vi fortsatte att skapa chanser och Mamoon Othman var efter 17 minuters spel ytters nära att ge oss ledningen. Efter 32 minuter kom istället 1-0 för Bengtsfors genom Simon Fredriksson. Efter en frispark så kunde Johan Stavvik öka på ledningen till 2-0 efter att vui tappat markeringen på honom vid den bortre stolpen. Trots att vi skapade nån chgans på slutet så slutade halvleken med 2-0 till Bengtsfors.

En bra halvlek där vi skapade klart mest målchanser och borde haft ledningen men sätter man inte sina lägen samtidigt aom motståndarna är ruggigt efektiva så ligger man under. Vi gjorde ett byte i paus då Axel Lindström som haft mycket problem med ryggen äntligen gjorde comeback.

Redan efter sex minuter av den andra halvleken kunde Jim Glimmersten sätta dit 3-0. Axel Lindström kunde efter 61 minuter reducera för oss till 3-1efter ett fint volley skott. Efter 64 minuter fick Besnik Dautaj rött kort efter en tuff tackling. Eftersom vi var en spelare mer så gick vi över till att spela en trebacklinje och flytta upp en spelare längre fram i banan. Henke Karlsson gick ut och Björn Gredander kom in som en tillbakadragen forward. Med knappa tio minuter kvar att spela kunde Ahmed Ouerguemmi nicka in 3-2 till oss och vi var nu bara ett mål bakom Bengtsfors. Efter 85 minuter fick Bengtsfors ännu ett rött kort då Mikael Svanér fick sitt andra gula kort. Två minuter senare visade domare ytterliggare två gula kort. Först fick Mamoon Othman frispark med sig efter ruff från en Bengtsfors spelare men Mammon knuffade honom och bleb utvisad. I samband med knuffen från vår spelare sprang Bengtsfors målvakt för dagen Robin Jansson ända från sin position i mål till situationen för att klaga på domaren, som då visade ut honom. I slutminuterna så gjorde Bengtsfors även 4-2.

Vi gjorde en ganska bra match och hade vi bara varit lite effektivare framför mål så kunde vi mycket väl ha vunnit matchen då vi skapde mest målchanser. Vi får också ha i åtanke att det var ett mycket starkt lag de ställde på benen och det kan nog mer benämnas som ett försvagat A-lag än ett B-lag. Domaren kanske inte hade sin bästa kväll och Bengtsfors spelarna tyckte inte han gjorde någon bra insats då klagade på honom vid de flesta situationer. Sedan var det inte alls bra att vi drog på oss ännu en onödig utvisning och det måste vi undvika i resterande matcher.

Nu har vi en B-lagsmatch imorgon borta mot Eds FF B-lag innan vi tar sommaruppehåll och förhoppningsvis kan vi få med oss en seger där.