Gula

Eriksson, David : 1

Röda

Match anteckningar

Efter förra veckans match där vi gjorde en mycket bra insats och vann mot Håfrströms IF så väntade Melleruds B-lag hemma på Lövåsvallen. Mellerud som startat säsongen dåligt om man ser till resultaten men kom med en klart bättre lag än när de till exempel mötte Bengtsfors. Vi saknade ordinarie mittbacken Oscar Hansson som var sjuk. Vi strartade enligt följande:

Startelvan mot Melleruds IF B

Avb: Assane Mboup, Anton Magnusson, Marcel Bruin, Mahmoud Snobar (Mv).

Det var ingen bra första halvlek från vår sida men inte heller Mellerud gjorde något i den första halvleken att skriva hem om. Vi skapade dock några bra målchanser där Axel Lindström bland annat hade ett skott i ribban efter att David Eriksson hittat honom med en fin passning. Joakim Enoksson gjorde en mycket fin reflexräddning efter ett snabbt anfall från Mellerud. Med förra veckans match i bakhuvudet så var det klart sämre i den första halvleken och vi såg inte riktigt vakna ut.

I den andra halvleken så det bättre ut och Johan Henriksson kunde nicka in ledningsmålet efter 51 minuter efter ett inlägg från Viktor Thelander. Jonas Kemppinen satte 2-0 för oss åtta minuter senare på ett riktigt bra skott utifrån. Minuten senare visade Marcus Remneland varför han är en av serien bästa huvudspelare när han nickade in 3-0 för oss men tyvärr tvingades han att utgå kort därefter. Återigen var det Viktor Thelander som assisterade. Vi gjorde ingen toppmatch men ledde med 3-0 och borde kontrollerat matchen istället lät vi Mellerud göra både 3-1 och 3-2. Det var lite nervöst på slutet och vi fick lite panik där vi bara slog iväg bollen istället för att försöka hålla den inom laget. Mellerud hade även några lägen att kvittera men vi lyckades hålla undan till seger. En riktigt skön seger trots att vi vet att vi kan spela mycket bättre än vad vi visade idag. I tabellen gick vi om två lag och ligger nu på en femteplats. Nu väntar en bra träningsvecka innan vi åker för att möta Tösse IF där vi dock vet att vi kommer sakna en del spelare. Vi har dock bra ersättare så vi satsar på att göra en mycket bättre insats i den matchen och hoppas på att få med oss tre poäng hem.