Bergling, Emil: 1
Enoksson, Joakim: 1
Nilsson, Kristian: 1

Hansson, Oscar: 1

Det var några spelare om inte var med i truppen när vi åkte till bortamatch mot Fengersfors IK. Bland de som kunde varit med märktes Adrian Elf, Lukas Thelander och Ebrima Jobe men vi var ändå nöjda med den trupp vi kom till spel med. Skadade målvakten Joakim Enoksson spelade ute medan vår andre målvakt Mahmoud Snobar vaktade kassen.

Vi starade matchen med följande elva spelare:

Startelvan mot Fengersfors IK borta

Redan på uppvärmningen kändes det att den där riktiga taggningen saknades. Detta syntes också när matchen startade då vi inte riktigt var där även om hemmalaget inte skapade så mycket i början av matchen. Efter 16 minuter så kom vårt första läge genom ett skott från Viktor Thelander. I en närkamp så skadade kaptenen David Eriksson knät och redan efter 20 minuter tvingades han utgå vilket gjorde att vi tvingades göra en del förändringar i laget. Marcel Bruin kom in på kanten och Viktor Thelander fick ta innermittfältspositionen. Efter detta så skapade Fengersfors flera bra lägen men Mahmoud Snobar gjorde många bra räddningar. När klockan stod på 32 minuter så kom också ledningsmålen ganska väntat för Fengersfors genom mål av Maulie Kyekye. Vi hade några chanser på slutet men halvleken slutade 1-0.

Vi gjorde ingen bra halvlek och var inte med i matchen. Mahmoud Snobar räddades oss så att vi bara låg under med ett mål och Fengersfors ledde matchen rättvist.

Vi startade den andra halvleken helt annorlunda och de första tolv minuterarna skapade vi flera bra chanser dock utan att vi in bollen. Efter 58 minuters spel så var dock Fengersfors nära att öka på sin ledningen men Mahmoud Snobar räddade mycket bra. Marcus Remneland tvingades sedan byta och in kom Joakim Enoksson, klockan stod då på 62 minuter. Efter 67 minuter fick Fengersfors en frispark som Nana Nyarko kunde slå direkt i mål. Vi försökte göra lite förändringar och bland annat så kom Marcus Remneland tillbaka in. Vi gick ner på trebacklinje och tog in Kristian Nilsson på topp för att få en fysiskt spelare där. Detta hjälpte föga och vi fick inte in någon boll i mål vilket gjorde att vi förlorade matchen med 2-0.

Redan från start så märktes det att inställningen inte var på topp men eftersom Mahmoud Snobar spelade så bra i målet så stod det vara 1-0 i paus. I andra så hade vi en bra period i början på halvleken och och vi fått in ett mål där kanske det kunde sett annorlunda ut men vi är inte nöjda med vår insats. Mahmoud Snobar gjorde en väldigt bra insats i målet med flera mycket bra räddningar.

Höstsäsongen har inte börjat så bra och delvis beror det på att vi tränat för dåligt här i inledningen av hösten men vi behöver också gå in med en bättre inställning till matcherna. Nu hoppas jag verkligen att vi får en bra träningsvecka inför matchen mot Tösse IF hemma där vi hoppas ta en vinst för en förlust där vore inte bra. Vi vet att när vi spelar som bäst så kan vi slå alla lag förutom Åsebro och Färgelanda men det gäller också att vi kommer upp i den nivån.