Kesete, Yonas : 1

Othman, Mamoon: 4
Jobe, Ebrima: 2
Henriksson, Johan: 1

På söndagen spelade vi bår sista match i gruppspelet i DM när vi mötte Melleruds IF på konstgräset i Åmål. Vi hade en ganska bra trupp även om spelare som Marcus Remneland och David Eriksson saknades.Vi testade att spela med fem man på mittfältet där Mamoon Othman gick ner från anfallet som en offensiv mittfältare och Jimmy Carlson kom från försvaret för att spela defensiv mittfältare.

Mellerud tog ledningen efter fyra minuter. Vi kvitterande till 1-1 när Jimmy Carlson klipper upp bollen i krysset efter att Johan Henriksson nickat fram bollen.Mellerud kunde sedan göra både 2 och 3-1 innan halvleken var slut. Vi försökte så gott vi kunde men trots att vi hade fem man på mittfältet så hamnade vi fel och hade inte så mycket att sätta emot. Tyvärr gav vi dem målen genom att göra väldigt enkla misstag.

I den andra halvleken orkade vi inte hänga med i deras höga tempo och det blev många mål rom rullade in när orken tröt för oss.

Mellerud är ett lag med ett mycket högre tempo och bättre kvalité än oss så de vann matchen helt rättvist. Trots detta är det synd att vi skall ge dem billiga mål genom att göra enkla misstag som vi skall kunna undvika. Nästa vecka möter vi Fengersfors i en träningsmatch och då får vi verkligen en värdemätare var vi står när vi möter ett division fem lag. Det gäller att vi verkligen ser till att minimera misstagen i den matchen. Förutom den matchen har vi två träningsmatcher till innan serien startar.