Gredander, Björn: 1
Henriksson, Johan: 1

Yakobi, David: 1

Inför träningsmatchen borta mot Tanums IF hade vi ordnat buss och fick åka i en mycket större och finare buss än vi förväntat oss. Vi hade fått flera återbud som bland annat Lukas Thelander, Viktor Thelander, Marcus Remneland, David Eriksson och Ebrima Jobe men kom ändå iväg med 14 spelare.

Vi började matchen bra och skapade flera bra målchanser. Vårt ledningsmål efter elva minuter kom därmed ganska väntat. Bollen gick från Jimmy Carlson i försvaret till Ludvig Hansson på mitten som hittade Mamoon Othman som kunde sätta bollen i mål. Minuten senare fick Axel Lindström utgå på grund av skada. Vi fortsatte att skapa några chanser men tappade ju längre halvleken gick. Efter 39 minuters spel kvitterande Tanum till 1-1 och när Björn Gredander försökte rädda bollen från att gå i mål slog han knät i insidan av målet. Vi borde ha fått bort bollen tidigare. Tre minuter senare tog Tanum ledningen med 2-1 då vi tappade bollen och de kunde via ett bra passningsspel ta sig igenom oss. Tyvärr var vi en man kort i försvaret när Björn Gredander hade ont i sitt knä men ännu inte hunnit byta. Två minuter senar fick Tanum straff och ställningen var 3-1. Efter en fin löpning och bra assist av Johan Henriksson kunde Mamoon Othman sätta 3-2 på övertid i den första halvleken.

Vi började halvleken bra men sista tio var inte alls bra från vår sida då vi slarvade och hade alldeles för dålig rörelse i laget.

I den andra halvleken var det jämt i början men sedan tog vi över mer och mer. Mamoon Othman gjorde sitt tredje mål för dagen när han efter 59 minuter satte 3-3 återigen assisterad av Johan Henriksson. Björn Gredander testade att spela en liten stund men fick utgå på grund av smärtan i knät och in som mittback kom istället Khaled El Khalel eller Kalle som vi kallar honom. När klockan stod på 69 minuter så blev David Yakobi lite för het och drog på sig ett rött kort. Efter utvisningen tog vi över matchen helt och hade lera chanser att avgöra matchen som slutade 3-3. Stundtals spelade vi ganska bra och då skapade vi även flera målchanser men vi hade även perioder som var riktigt dåliga. Totalt sett skapade vi mest målchanser och var nog närmast segern men vi skall nog ändå vara nöjda med 3-3.

Ludvig Hansson var nog vår bästa spelare och gjorde en mycket bra insats som innermittfältare. Johan Henriksson som gjorde sin första match för säsongen löpte som vanligt upp och ner på sin kant. Han assisterade till två mål och kom ofta runt på sin kant men vi skulle nog använt honom mycket mer. Mammon var bra som forward och skapade fler målchanser förutom sina tre mål. Kalle gjorde ett bra inhopp som mittback.

Det var mycket onödigt tjafs på plan men detta hade kunnat undvikas om domare satt ner foten direkt, tyvärr gjorde han ingen bra match.