Hansson, Oscar: 1

Röda

Match anteckningar

Startelvan mot Dals Långeds IK

Vi kom till spel med en 16 manna trupp i träningsmatchen mot Dals Långed på Ekhagsvallens B-plan. Vi saknade några spelare på grund av skador och sjukdomar bland annat Joakim Enoksson, Marcus Remneland, Johan Jansson, David Yakobi, Axel Lindström och Mamoon Othman. Vi hade matchen första avslut genom Ludvig Hansson men denna gång räddade Dals Långeds målvakt. Dals Långed hade sedan ett bra avslut som Svante Karlsson gjorde en riktigt bra räddning på. Efter 13 minuter kom deras 1-0 mål då Svante Karlsson räddade deras första skott men Pontus Hedström satte returen, Efter 22 minuter fick vi en klar straff som Ludvig Hansson satte på i mål bakom sin kusin Anton. Vid 33 minuter kunde Fredrik Dahlin nicka in 2-1 till Långed. Ebrima Jobe hade ett bra nick läge efter 39 minuter men bollen gick utanför mål. I slutet av halvleken så borde Ebrima Jobe gjort mål för oss då han snyggt tog sig igenom DLIK försvaret men han fick inte in bollen. Returen lyckades Marcel Bruin inte få på mål.

Vi började lite dåligt i början men kom sedan igång bättre. Vi skapade flera bra målchanser och borde gjort något mer mål i första men Dals Långed ledde med 2-1.

I paus bytte vi ut David Eriksson och Marcel Bruin in kom istället Joakim Remneland och Henrik Karlsson. Direkt i inledningen av andra så hade Ludvig Hansson ett bra läge men skottet gick utanför. Efter 53 minuter kunde Ahmed Ouerguemmi göra 2-2 efter assist från Johan Henriksson. Vi fortsatte och skapa riktigt bra målchanser men fick inte in bollen. Med nio minuter kvar kunde kom ett skott från Dals Långed som Svante Karlsson räddade via ribban men på något sätt gick den i mål och målet fick Tommy Agnehäll.

Sett till hela matchen så gjorde vi en riktigt bra insats även om det finns saker vi kan göra bättre och sett till målchanserna så borde vi definitivt vunnit matchen. Dals Långed bytte en del spelare i paus men det var inte många gånger i den andra halvleken som de var på vår planhalva. Vi fick till ett ganska bra spel på en plan som var ganska okej att spela på även om det studsade en del ibland. Detta var definitivt ett steg framåt jämfört med tidigare matcher och nu på söndag spelar vi sista träningsmatchen innan serien drar igång då vi åker till Lilla Bräcke för match mot Tösse. Förhoppningsvis kan vi spela ännu bättre i den matchen och kanske få med oss en seger.