Gula

Gredander, Björn: 1

Röda

Match anteckningar

Fengersfors tog tag i matchen direkt och skapade några chanser i början av halvleken. Efter ett misstag i vårt försvarsspel så kunde Fengersfors ta ledningen med 1-0 efter 14 minuters spel. Efter 20 minuter så gjorde så gjorde de även 2-0. Fyra minuter senare kom även 3-0. Vi kom tillbaka minuten senare då Marcus Remneland skarvade en frispark till Mamoon Othman som gjorde 3-1. Vi kom in i matchen efter en dålig start och började efter vårt mål att skapa målchanser. Mamoon Othman hade efter 37 minuter ett bra avslut men gjorde minuten senare 3-2 för oss.

Fengerfors började bäst men sedan kom vi in i matchen och sista kvarten pressade vi Fengersfors rejält.

I den andra halvleken var det ganska jämt med chanser för båda lagen. Efter 57 minuter så hade Marcel Bruin ett mycket bra avslut men den blockerades av en av våra egna spelare. Efter 66 minuter gjorde Fengersfors 4-2. Spelaren som gjorde målet var flera meter offside men tyvärr missades detta och målet godkändes. Med elva minuter kvar gjorde Fengersfors även 5-2 efter en felaktigt dömt hörna.

Vi hade fått 13 återbud till matchen men kunde ändå få ihop 15 spelare varav en dock skadade sig på uppvärmningen. Vi gjorde en spelmässigt ganska bra match även om det finns en del att förbättra men vi saknade som sagt en del av de ordinarie spelarna. Nu väntar träningsmatch nästa helg borta mot Eskilsäter och då hoppas vi ställe upp med ett litet mer ordinarie lag.