Enoksson, Joakim: 1

Röda

Match anteckningar

Startelvan mot Gustavsfors IF

Inför höstsäsongen så var två träningsmatcher inplanerade och en gick av stapeln igår hemma på Lövåsvallen mot Gustavsfors IF. Vi saknade inför matchen Jimmy Carlsson och Björn Gredander av de ordinarie spelare som tränat under veckan.

Vi hade tränat tufft under veckan och hoppas på en bra match. Gustavsfors fick en perfekt start med 1-0 redan efter sex minuters spel och efter knappa halvtimme ledde de redan med 4-0. Innan halvleken var slut hade de också gjort 5-0 som var resultatet i paus. Backlinjen jobbade på bra men på mittfältet jobbade alla inte hem tillräckligt och då blev det svårt för backlinjen att klara av Gustavsfors som kom med många spelare. De har även flera mycket snabba spelare och vi saknade Björn Gredanders snabbhet i backlinjen idag.

I andra kunde Gustavsfors ganska omgående göra 6-0. Vi fick sedan två straffar med oss men tyvärr lyckades vi inte göra mål på någon av dem och de var inte så bra slagna straffar tyvärr. Vi hade även ett skott i ribban. På tillägstid kunde Assane Mboup sätta 6-1 för oss i sin första match för oss och han hade haft några lägen tidiagre i andra halvleken som inte blivit mål så kul att han fick göra mål.

Vi gjorde ingen jättebra match och tyvärr jobbade alla inte på mittfältet hem som vi borde. Vi skapade flera lägen och borde ju naturligtvis gjort mer än ett mål. När vi fick bollen så så skulle vi ofta dribbla eller blev stillastående istället för att sätta fart på spelet. I första halvleken kom vi förbi bra flera gånger på kanterna men lyckades inte med inspelen. Gustavsfors är ett bra lag inget snack om saken och slog långa bollar samt spran igenom oss men vi borde nog ha kunnat stått upp bättre. Plus till Viktor Thelander som lade ner ett enormt hårt jobb på mitten men inte fick den hjälp han behövde och Ahmed Ouerguemmi.

Imorgon har vi en ny träningsmatch mot Bengtsfors IF B-lag och då hoppas vi på ett bättre resultat.