Ouerguemmi, Ahmed: 1
Henriksson, Johan: 1
Salah, Mohammed: 1
Hansson, Oscar: 1

Dals Långed tog ledningen efter 11 minuter då ett skott tog på en av våra försvarare och ställde Jocke Enoksson i målet. Dals Långed hade spelet i den första halvleken och skapade fler bra målchanser men Jocke Enoksson i mål var bra med. Ställningen efter en halvlek var 1-0.

I den andra halvleken kom vi igen bättre och skapade flera bra målchanser men tyvärr lyckades vi inte få in bollen. Bland annat hade Anton Lotvonen ett friläge. Johan Henriksson hade ett bra läge i straffområdet som tyvärr inte går på mål. På slutet hade Henrik Karlsson ett bra läge där han avslutade själv men i straffområdet fanns flera fria spelare och det kunde vi gjort något bättre av. På slutet när vi flyttat upp många spelare för försöka kvittera så kunde Dals Långed göra 2-0.

Dals Långed kom till spel med i närmast ett ordinarie lag medan vi saknade några spelare. Vi hade ett mycket bra försvarsspel men tyvärr har vi svårt att få in bollen i mål när vi kommer till målchanser. Vi skall ändå vara nöjda med insatsen trots förlusten då Dals Långed ligger sjua i division fem och skall vara ett bättre lag än oss.