Joo, Ebrima: 6
Henriksson, Johan: 3
Peplinski, Daniel: 3

Abdulahi, Ahmed: 1

Vi startade matchen riktigt dåligt och låg under med 2-0 redan efter fem minuters spel. Fortsättningen av halvleken var bättre från vår sida och vi skapade ett antal bra målchanser men gjorde tyvärr inget mål i den första halvleken.

Bäckefors kunde ta ledningen efter 60 minuter med 3-0. Johan Henriksson reducerade till 3-1 för oss efter 75 minuters spel.

Vi gjorde en ganska bra match där vi verkligen försökte spela bollen efter backen och lyckas med tanke på planens beskaffenhet ganska bra. Vi skapade många målchanser men effektiviteten är alldeles för dålig och vi borde absolut ha gjort mer än ett mål idag. Bakåt släppte vi tyvärr in några enkla mål och att komma i underläge med 2-0 redan efter fem minuters spel gjorde det tufft att komma tillbaka.

Det nykomponerade mittförsvaret med Björn Gredander och Ahmed Ouerguemmi skötte sig mycket bra. På mitten var Ebrima Joo vår bästa spelare så länge han orkade. Vi hade tre nya killar som fick chansen idag och där vill jag ge beröm till Henrik Tenman Karlsson som skötte sig utmärkt som ytterback. Nu väntar två tuffa träningar innan vi åker till Säffle och möter Eskilsäters IF i den sista inplanerade träningsmatchen. Förhoppningsvis kan flera av de spelare som vi saknade idag vara med så att vi kan spela ihop en startelva inför seriestarten.