Joo, Ebrima: 5
Peplinski, Daniel: 3
Hansson, Oscar: 2
Abdulahi, Ahmed: 1

Vi gjorde den spelmässigt bästa träningsmatchen när vi mötte Fengersfors IK på deras hemmaplan. Vi tog ledningen efter åtta minuter då Ebrima Joo gjorde mål för oss. När klockan stod på 13 minuter så kvitterade Fengersfors till 1-1. Efter 20 minuter så hade Johan Henriksson ett inlägg som tog i ribban. Efter 34 minuter så har Johan Henriksson två mycket bra lägen att göra mål men ingen boll i nät blev det trots öppet mål.

Vi gjorde spelmässigt en mycket bra första halvlek men borde gjort fler mål och haft ledningen efter 45 minuters spel.

Vi började den andra halvleken bra men det var Fengersfors som tog ledningen med 2-1 efter 50 minuters spel. Efter 63 minuters spel så hade Robin Haugeneset ett bra läge för oss men avslutet går utanför. Efter 76 minuter så kunde Fengersfors göra 3-1 efter att vi slarvat på mittplan.Fengerfors kunde även göra 4-1 innan matchen var slut.

Vi började bra i den andra halvleken men sedan tappade vi och Fengersfors tog över. Det var bland annat på mittfältet som vi inte riktigt orkade. Vi gjorde det spelmässigt mycket bra stora delar av matchen men har ändå en del att jobba på vad gäller det defensiva spelet. Vi har heller inte hittat den optimala startelvan då vi inte alltid fått ha med det spelare vi vill ha med. Vi hade med en ny t mycket bra spelare idag som hade det vi söker på innermittfältet och vi får se om han väljer att spela med oss framöver. Nu tar vi nya tag mot Bäckefors på fredag.