Hansson, Oscar: 1
Enoksson, Joakim: 1
Ömnehag, Niklas: 1

Jansson, Daniel: 1

Vi förlorade sista träningsmatchen innan höstsäsongen drar igång med klara 1-7 hemma mot Tösse IF. Det kan låta mycket men vi var inte på något sätt utspelade. I den första halvleken så tog Tösse ledningen med 0-1 ganska snabbt. De kunde göra 0-2 på en mycket tveksamt dömd straff. Ställningen efter den första halvlene var 0-2. Vi vann avsluten med 7-3 i den första halvleken men fick bara två av dessa på mål medans Tösse var mycket effektivare.

Efter 48 minuter kunde vi göra 1-2 genom Johan Henriksson efter fint förspel av Ahmed Ouergummi och Mohammed Salah. Från minut 51 till minut 68 kunde sedan Tösse gå från 1-2 till 1-6 och matchen var helt körd från vår sida. Med en minut kvar kunde Tösse sätta 1-7 som blev slutresultatet. Även i den andra halvleken skapade vi flera bra målchanser men vi lyckas tyvärr bara göra ett mål.

Vi saknade idag några spelare som vi önskat haft med bland annat Mike Weiland, Ebrima Jobe och Mustafe Abdulaahi.I laget gjorde Oscar Bertilsson och Issam Adlafi sina första matcher för säsongen och de gjorde helt godkända insatser. Försvarsspelet blev lite lidande i den andra halvleken när vi hade två yttermittfältare som inte tänkte så mycket på det defensiva spelet. Anfallsspelet var bra men vi måste få fler bollar på mål och framför allt i mål när vi skapar så många bra målchanser. Det var flera tveksamma mål där vi fick en billig straff emot oss och några mål såg ut att vara offside men utan assisterande domare är det svårt för domaren att se dessa offsider. Tösse vinner matchen rättvist på grund av att de är mycket effektivare än oss även om vi skapar fler målchanser än dem.