Afara, Abdulmajid: 1

Bertilsson, Oscar: 2

Startelvan borta mot Högsäters B-lag

Vi hade fått en del återbud av den tänkta truppen till B-lagsmatchen mot Högsäters B-lag och eftersom alla återbuden var spelare som inte räknades som A-lagsspelare så kunde vi inte ta med några fler A-lagsspelare då den den kvoten redan var fylld. Vi fick dock till slut ihop 15 spelare som åkte till Högsäter för match. Vädret var inte det bästa med tidvis regn och åska.

Högsäter tog ledningen efter bara sju minuters spel. Johan Jansson hade ett skott i stolpen och Anton Andreasson hade också ett mycket fint läge utan att få in bollen. Högsäter skapade även några bra chanser men Svante Karlsson räddade bra. Trots underläge med bara ett mål hade vi en del att förbättra.

Vi gjorde en riktigt bra andra halvlek. Högsäter gick fram till 3-0 innan Marcel Bruin reducerade till 3-1 efter 69 minuters spel. Högsäter såg lite trötta ut efter detta och vi fick bra press på dem med flera bra målchanser från vår sida. Tyvärr lyckades vi inte göra mål på dessa bra chanser. Högsäter kunde sedan göra både 4-1 och 5-1 innan Anton Andreasson reducerade till 5-2. I slutminuten gjorde också Högsäter 6-2 som blev slutresultatet.

Vi gjorde en mycket bättre andra halvlek och skapade flertalet bra målchanser utan att göra mål. Högsäters backlinje så lite skakiga ut och när vi fick till press på dem så blev det ofta farligt eller så fick de slå ut bollen till inkast. Vi hade även flera lägen där vi var nära att skapa en bra målchans men missade den sista passningen. Andra halvleken var ett fall framåt men vi behöver få till ett bättre passningspel och mer prat på plan för det är väldigt tyst. Hade vi fått in ett mål till vid ställningen 3-1 så hade det nog kunnat bli match av det hela. Svante Karlsson i målet gjorde flera fina räddningar. Flera andra spelare var också bra som bland annat Marcus Remneland, Oskar Bertilsson och Marcel Bruin.