Röda

Hansson, Oscar: 1

Match anteckningar

Startelvan hemma mot Högsäters GF B-lag

Vi fick göra lite omkastningar i laget inför matchen mot Högsäters B-lag men hade ändå en trupp på 14 spelare. Vi gjorde en ganska bra första halvlek och var i ledningen med 2-0. Vi kunde även gjort något mer mål. Tyvärr drog vi på oss en utvisning efter 33 minuters spel då Ebrima Jobe fick rött kort.

I andra gjorde vi 3-0 av Johan Henriksson innan Högsäter reducerade till 3-1. Efter detta drog vi på oss ännu en utvisning och efter detta blev det oerhört jobbigt för oss. Vi fick springa och jag boll hela tiden. De sista 25 minuterarna kunde Högsäter göra tre mål och vann därmed matchen med 4-3.

Högsäter hade med en av de bästa spelarna i A-laget Jonas Hansson och han hade vi mycket problem med. Han rörde sig över stora ytor och är en mycket bra spelare. Första halvleken var bra från vår sida och kanske skulle vi gjort något mer mål. I andra så fick vi springa väldigt mycket utan boll och Jocke Alfredsson blev väldigt ensam på topp. Det håller dock inte att dra på sig två röda kort om man skall vinna fotbollsmatcher. Ebrimas kort kan kanske förklaras en del då motståndarna sprang och skrev rasistiska tillmäten till honom. De som var på plan jobbade dock bra även om vi inte riktigt fick det att fungera som vi ville. Krister Nilsson stod idag i mål och var mycket bra. Nu tar vi nya tag med A-lagsmatch mot Brålanda. Vi kommer att ha ett snack innan matchen om vikten att hålla sig på banan och inte dra på sig onödiga utvisningar som vi gjort.