Gula

Röda

Match anteckningar

Startelvan borta mot Frändefors B

Det blev en suverän start för B-laget i division 7 när vi åkte ner till Frendevi för att möta Frändefors dito. Det hade regnat mycket så det var en tungsprungen och lite svårspelad plan.Vi fick en suverän start när Marcel Bruin gjorde ledningsmålet för oss redan efter tre minuters spel.Vi spelade ganska bra och kunde efter 19 minuter ta ledningen med 2-0 på ett nickmål av Ahmed Ouerguemmi efter en fin hörna från Marcel Bruin. Joahn Henriksson kunde sedan göra två mål för oss och vi var i ledningen med 4-0 i paus.

Vi spelade riktigt bra i början men på slutet av halvleken blev det lite väl mycket långa bollar men Frändefors missade många passningar och vi var rättvist i ledningen då de inte skapade så mycket framåt.

Fem minuter in i andra så kunde Frändefors reducera till 4-1 genom Mattias Boman. I slutminuten kunde inhoppande Mohamad Alhatahta g.öra 5-1 för oss och riktigt kul att han fick sätta en boll i nät. Vi gjorde en del byten i andra men fortsatte och skapa målchanser. Frändefors var bättre i andra och skapade några målchanser på oss men Morgan Magnusson hade det ganska lungt. Synd att han inte fick hålla nollan.

Hela laget jobbade mycket bra och alla skall ha cred för sin insats. Backlinjen stängde igen mycket bra där mittbacksparet Björn Gredander och Henrik Karlsson funkade mycket bra. I det offensiva spelat skapade vi många målchanser och borde nog gjort något mer mål med tanke på de chanser vi skapade. Ibland fick vi lite för långt avstånd mellan backlinjen och mittfältet men det får vi rätta till i kommande matcher. Vi försökte i alla fall spela bra fotboll även om det var lite spårspelat. Det var inget jättebra motstånd vi mötte men det föringar inte våran insats som vi skall vara nöjda med och vi vann matchen helt rättvist. Nu väntar Kroppefjälls IF B på måndag för B-laget men innan dess blir det seriepremiär för A-laget och vi hoppas på ett lika bra resultat där.