Kurdi, Nour: 6
Ahmadi, Aliakbar: 2
Abdullahi, Abdiqani : 1

Mahdiyar, Enayat: 1

Det blev en härlig seger hemma mot Kroppefjälls IF med 4-2 men med tanke på de målchanser vi skapade borde vi gjort fler mål.

Vi började riktigt bra och redan efter fyra minuters spel hade Liban Aweys Camoore en nick i ribban. Lite senare fick vi en hörna där Henrik Karlsson kom upp bra och mötte bollen men nicken gick utanför mål. Efter tolv minuters spel så kunde vi på en hörnretur ta ledningen genom Liban Aweys Camoore. Kroppefjäll hade kort därefter ett skott utanför men det var inte så farligt. Benjamin Maloku fick sedan utgå skadad och Aliakbar Ahmadi kom in istället. När klockan stod på 22 minuter så kunde Mohamad Snoubar nicka in kvitteringen för Kroppefjäll men det kändes så onödigt då de endast haft en målchans fram till målet. Vi hade sedan en downperiod som var sämre från vår sida men Kroppefjäll skapade inte så mycket. Med mindre än kvarten kvar att spela hittade Liban Aweys Camoore fram till Aliakbar Ahmadi som inte gjorde något misstag och 2-1 var ett faktum. Vi fick med sju minuter kvar att spela en frispark som Elis Lindström tog och han fick en perfekt träff då bollen gick rakt upp i krysset helt otagbart för Kroppefjälls målvakt. En fantastiskt fin frispark och säkerligen årets mål på Klockerudsvallen. Nour Kurdi hade sedan både nick i ribban och friläge men lyckades inte få in bollen. Kroppefjäll hade en nick på slutet som var mycket nära men vi ledde med 3-1 i paus.

Vi hade en downperiod i mitten av halvleken men annars tycker jag vi gjorde det riktigt bra. Vi hade dock så pass många bra målchanser att vi borde ha gjort fler mål.

Vi startade även den andra halvleken på ett bra sätt och Liban Aweys Camoore gjorde omgående 4-1 för oss. Zakaria Akrami stod för fint förspel till målet när han tog sig förbi flera Kroppefjälls spelare och hittade in med bollen till Liban. Vi fortsatte skapa målchanser första kvarten men inget av dem resulterade i något mål. Vi hade en lite sämre period även i den andra halvleken och med 28 minuter kvar att spela gjorde vi ett dubbelbyte då Simon Kemppinen Juhl och Abdiqani Abdullahi kom in i spel. Sex minuter senare tappade vi bollen på fel ställe och Kroppefjälls målfarliga forward Mathias Skoogh-Olsson reducerade till 4-2. Vi kom tillbaka i matchen men i den 77 minuten blev det lite nervöst när Kroppefjäll fick straff för en hands. Bekir Maloku räddade dock Mathias Skoogh-Olssons straff till hörna. På den efterföljande hörnan räddade Axel Lindström ett avslut på mållinjen. Det var två väldigt viktiga räddningar för annars kunde det blivit en nervig avslutning på matchen. Under slutdelen hände inte så mycket och vi höll undan till en 4-2 seger.

Totalt sett vann vi rättvist och gjorde en bra match. Vi hade dock en downperiod i varje halvlek där vi inte var lika bra och det är något vi måste jobba på att inte gå ner oss i matcherna. Spelmässigt tycker jag vi försökte spela snabba pass men ibland så blev det att vi höll i den för länge eller slog passningen för sent. Planen var ganska blöt och naturligtvis ställde det till det ibland men tyckte ändå vi gjorde det bra efter förutsättningarna. Vi skapade många målchanser men borde ha gjort fler mål än de fyra vi producerade. Mohammad Karimi var väldigt bra i vårt lag men även Zakaria Akrami som alltid lägger ner ett hårt jobb i 90 minuter. Också kul att Liban Aweys Camoore och Aliakbar Ahmadi gick göra mål. Det var en godkänd defensiv insats även om vi ibland inte riktigt tog hemjobbet men Kroppefjäll skapade inte så många heta lägen. Något vi också måste jobba med är offside då vi sparng offside nio gånger under matchen och Kroppefjäll inte en enda gång.

Eftersom vi inte kan nå vår målsättning om en topp tre placering så satsar vi nu på att istället nå 30 poäng. Vi har 24 poäng just nu som seriefemma och närmast spelar vi match borta på lördag mot Brålanda IF B-lag där vi hoppas å med oss tre nya poäng.