Ouerguemmi, Ahmed: 2

Röda

Match anteckningar

Startelvan mot Åsebro IF

Inför hemmamatchen mot Åsebro så hade vi nästan det bästa laget vi kunde ställa på benen och vi visste att det skulle bli en tuff uppgift men vi hade en positiv känsla inör matchen. Vi fick en mycket bra start då domaren blåste en straff för oss redan efter 8 minuters spel. Straffen satte Ahmed Ouerguemmi i mål och vi var i ledningen med 1-0. Efter tolv minuter så hade Åsebro ett bra skott som Jocke Enoksson räddade men Jonatan Ugrell kunde sätta returen. Tre minuter senare fick vi byta ut två spelare på grund av skada men vi hade bra spelare på bänken att byta in. Efter 25 minuters spel kunde Åsebro ta ledningen i matchen och återigen var det Jonatan Ugrell som var målskytt. När klockan stod på 33 minuter kvitterade vi till 2-2 genom Viktor Thelander. Viktor lurade en av deras spelare och drog på ett lobbskott som Åsebros målvakt inte nådde. Fyra minuter senare kommer Johan Henriksson på kanten och skall slå in bollen. Istället för ett inlägg blir det ett skott mot mål och bollen går i mål där,med var vi i ledningen med 3-2. På slutet av halvleken kunde Åsebro kvittera till 3-3 som var ställnngen i paus.

Vi gjorde en ganska okej första halvlek men Åsebro skapade fler chanser än oss och vi kunde vara nöjda med oavgjort efter 45 minuters spel. Det var dock olyckliga mål som vi släppte in i en halvlek där försvare ställde Åsebro offside många gånger. Vår målvakten Joakim Enoksson fick en smäll i den första halvleken och var tvungen att utgå i paus. In in mål kom istället Ahmed Ouerguemmi.

Tre minuter in i den andra halvleken så gled vår nya målvakt Ahmed Ouerguemmi med bollen utanför straffområdet och fick sin andra varning vilket gjorde att han blev utvisad. Därmed fick vi byta måvakt igen och denna gång fick Björn Gredander ställa sig i mål. Åsebro kunde sedan ta ledningen med 4-3 efter 51 minuters spel genom David Sylvesson. Åsebro forsatte att skapa målchanser och när matchen var slut hade de vunnit med 7-3.

Vi gjorde en ganska bra insats totalt sett men när vi fick Ahmed Ouerguemmi utvisad så avgjordes mycket av matchen. Vi mötte en tuff motståndare och det var inte oväntat de vann matchen med flera spelare medn rutin från division fyra. De körde mycket långa bollar men vi ställde dem offside många gånger dock orkade vi inte hålla dem stången i andra med en man mindre på plan. Det finns vissa saker att ta med oss men eftersom vi släppte in sju bollar så måste vi se vad vi kan göra ännu bättre i nästa match naturligtvis. Det var ingen speciellt tuff match men ändå blev det många frisparkar och utdelade varningar konstigt nog.

Nu har vi uppehåll i två veckor för A-laget men har en B-lagsmatch nästa helg att se fram emot.