Jobe, Ebrima: 3
Carlson, Jimmy: 2
Hansson, Ludvig: 1

Thelander, Lukas: 1

Inör matchen mot Färgelanda IF B-lag saknade vi bland annat följande spelare: Oscar Hansson, Viktor Thelander, Mamoon Othman, Björn Gredander och Marcel Bruin.

Vi fick en dålig start då Färgelanda tog ledningen efter fyra minuters spel. Det var väldigt tyst ute på plan och i vårt lag var det nästan bar ludvig Hansson som hördes när han försökte styra från sin position på innermittfältet. Vi hade några lägen i den första men lyckades inte få dem på mål. Med två minuter kvar att spela så gjorde Färgelanda även 2-0. I slutsekunderna fick vi en straff men Färgelandas målvakt gjorde en bra räddning och resultatet efter 45 minuter var 2-0 till Färgelanda.

Assane Mboup hade ett bra läge i början på den andra halvleken men det var Ebroma Jobe som reducerade för oss efter 53 minuters spel till 2-1.Tyvärr kunde Färgelanda göra ytterliggare ett mål kort efteråt och var då i ledningen med 3-0. På slutet så satsade vi med en rejält offensiv uppställning och efter 77 minuter fick vi med oss en tveksam straff. Bollen satte Johan Jansson kyligt i mål och ställningen var 3-2. Vi satasade för att få till en kvittering och skapade även några bra lägen men lyckades inte göra något mer mål. Färgelanda vann matchen med 3-2.

Totalt sett ingen jätte bra match från vår sida men vi skapade ändå så pass många bra lägen att vi borde kunnat gjort fler mål men om man inte sätter tillräckligt många lägen då får man inte med sig några poäng. Spelet var inte lika bra som i Brålanda matchen men då var det ju en del spelare från den matchen som saknades. Vi behöver jobba på att få upp pratet på plan och att få avsluten på mål. Den här veckan har vi uppehåll för A-laget men spelar ett spännande derby med B-laget mot Laxarby.