Henriksson, Johan: 2
Hansson, Oscar: 1
Gredander, Björn: 1
Ouerguemmi, Ahmed: 1

Vi saknade flera bra spelare inför matchen som Anders Nordh, Daniel Peplinski, Anton Lotovonen plus några till men hade ändå fått ihop 16 man då vi har en stort trupp.

Färgelanda B tog ledningen redan efter fyra minuter då vi nickade en boll i eget mål. I den 27 minuten var Jan Edgren mycket nära att göra mål för oss. Första kvarten på halvleken var inte bra från vår sida. Det blev bättre ju längre halvleken gick men vi slarvade mycket i passningsspelet.

Inför den andra gjorde vi några byten där bland annat Mustafe Abdulaahi kom in. Redan efter två minuter på planen så hade Mustafe ett skott i stolpen. Efter 50 minuter kvitterade vi till 1-1. Johan Henriksson slog en mycket fin passning där Mustafe Abdulaahi kunde löpa sig igenom och snyggt sätta dit 1-1 målet. Vi skapade många målchanser men det dröjde till den 80 minuten innan vi gjorde 2-1. Mustafe "Musse" Abdulaahi slog en jättefin passning till Ebrima Jobe som kunde sätta dit bollen. Med fem minuter kvar så hade Musse ännu ett skott i stolpen efter en bra genomlöpning.

Först halvleken var så där från vår sidan men den andra var suverän förutom att vi gjorde för få mål. Vi skapade mångder av målchanser närmare bestämt 18 stycken varar 12 på mål och borde då utan tvekan gjort fler mål. Många av målchanserna var också i bra lägen så det kan vi inte klaga på och i den andra halvleken skapade Färgelanda B i princip ingenting så vi vann verkligen matchen rättvist. Alla spelare skall ha stort beröm för den andra halvleken då vi spelade mycket bra med extra plus för Mustafe Abdulaahi som gjorde mesta rätt under de 45 minuter han spelade. Färgelanda B var ett lag som ville spela efter backen och gjorde det ganska bra i den första halvleken men i andra verkade orken tryta och vi vann matchen rättvist även om vi borde vunnit med klart fler mål.

Det var en ganska lättdömt match men förutom att vi möjligen skulle haft en straff så gjorde domarteamet med George Semaan Saade i spetsen en mycket bra insats. Jag hoppas vi får ha George i fler matcher då han var en domare som inte ville ta plats utan bara göra sitt jobb vilket han gjorde mycket bratillsammasn med sina assisterande domare Pontus Holmström och Mikael Eriksson.

Nu får vi träna avslut tills vi möter IF Viken B-lag den 12 Juni och då kommer flera av de spelare vi saknade idag att vara med.