Hansson, Oscar: 1
Thelander, Lukas: 1
Gredander, Björn: 1
Jansson, Daniel: 1

Vi hade en del boll i den första halvleken men slarvade i passningsspelet och Gustavsfors var också först på många bollar. Gustavsfors skapade flertalet målchanser även om många inte var så jätte heta. De tog ledningen efter 18 minuter då Labinot Avollaj kunde göra -01 som också var ställningen efter en spelad halvlek.

I den andra halvleken kunde Pontus Marsell öka på Gustavsfors ledning till 0-2 efter 66 minuter. Vi gjorde en del byten i mitten på den andra halvleken efter 81 minuter kunde inbytte Ludvig Hansson mycket snygg sätta en frispark i krysset till 1-2. Bara två minuter senare kunde vi kvittera till 2-2 genom Ahmed Ouerguemmi. På tilläggstid fick vi en frispark och återigen kunde Ludvig Hansson sätta bollen i mål då den tar i muren vilket ställde Gustavsfors målvakt.

Hela laget skall ha heder av att vi aldrig gav oss och kämpade hela matchen igenom även om det inte spelmässigt fungerade så bra som vi önskade. Vi använde kanterna för dåligt i matchen men när vi på slutet gjorde lite byten och fick igång kantspelet så hade Gustavsfors inte mycket att säga till om. Totalt sett tycket jag väl ändå att vi vinner matchen ganska rättvist. Gustavsfors skapade en del chanser i första men det var inte så många av de chanserna som var riktigt heta. Kommande vecka väntar Vikens B-lag på tisdag och returen mot Gustavsfors på Björkvallen innan vi tar ett kort sommaruppehåll.