Othman, Mamoon: 2
Ouerguemmi, Ahmed: 1
Hansson, Oscar: 1

Jobe, Ebrima: 1

Inför matchen saknade vi bland annat Mike Weiland, Lukas Thelander, Daniel Jansson och Björn Gredander.

Vi började matchen mycket bra och hade två riktigt heta målchanser första tio minuterarna som vi borde ha gjort mål. Det var Anton Lotvonen och Mamoon Othman som skapade dessa chanser. Efter 12 minuter tog Mellerud ledningen efter mål av Erik Erving. Tolv minuter senare kunde Johan Svensson även göra 0-2 på ett skott i krysset. Med bara tre minuter kvar av halvleken så ökande Mellerud även på till 0-3 genom Jonatan Lundgren.

Vi skapade flera riktigt heta målchanser i första och borde ha gjort två mål i alla fall men i avsluten var Mellerud B klart bättre än oss.

Fyra minuter in i den andra halvleken kom även 0-4 då Marcus Rydberg målade. Vi fortsatte att skapa bra målchanser och i den 67 minuten kunde Mamoon Othman göra 1-4 för oss efter en fin passning från Jan Edgren.Trots att vi hade några chanser efter målet så lyckades vi inte få i någon mer boll och Mellerud vann matchen med 1-4. Med sex minuter kvar så fick vi en utvisning på Mohammed Salah för snack vilket var jäkligt onödigt.

Vi gjorde trots förlusten en ganska bra match och hade vi sätt våra målchanser hade vi mycket väl kunnat få med oss poäng i den här matchen. Alla i vårat lag skall ha beröm för att de kämpa hela matchen igenom. Extra plus till den suveräna mittbacksduon Ahmed Ouergummi och Oscar hansson som skötte strålande. På mittfältet märktes det att vi saknade flera av de rutinerade innermittfältarna. På topp skall ges extra beröm till Mamoon Othman som blott gjorde sin andra match för oss men har mycket bra spelförståelse och skapade flera riktigt bra målchanser. Tyvärr gjorde han bara ett mål men han kommer bli mycket nyttig för oss framöver. Mycket bra domare var Georges Semaan Saade från Säffle.

Nu väntar fyra raka matcher som vi har bra chans att ta tre poäng i och vi får hoppas att vi har ordinarie lag i dessa matcher.