Othman, Mamoon: 3
Henriksson, Johan: 2
Hansson, Oscar: 1
Tenman Karlsson, Henrik: 1

Vi saknade flera viktiga spelare inför matchen mot Bengtsfors B-lag bland annat Mike Weiland, Ebrima Jobe och målvakten Jocke Enoksson som var avstängd. I mål stod istället Ludvig Hansson.

Redan efter tio inuter hade vi ett bra läge av Johan Henriksson men inget mål.När det gått 13 minuter så slår Mustafe Abdulaahi en hörna som slås i mål av Ahmed Ouergummi. Erik Fredriksson kunde kvittera fyra minuter senare till 1-1.Efter 19 minuter hade Björn Gredander ett bra läge men skottet gick rakt på målvakten. Besnik Dautaj gjorde 1-2 efter 24 minuters spel. Lukas Thelander slog två minuter senare en lång frispark mot straffområdet och där kom Johan Henriksson som kunde sätta dit 2-2. Vi hade i slutet av halvleken en del farliga målchanser men tyvärr gjorde vi inget mer mål.

På avsparken i den andra halvleken var vi inte på tårna och Bengtsfors kunde göra 2-3 direkt genom Tobias Henriksson.Efter målet hade Bengtsfors ett avslut i ribba och vi hade två bra lägen men inget av dem blev mål. Efter 70 minuters spel så fick vi straff och den togs av vår målvakt för dagen Ludvig Hansson som fick sätta kvitteringen 3-3 på sin kusin Anton. Bara fyra minuter senare så kunde Bengtsfors ta ledningen med 3-4 genom Tobias Henriksson. Efter 81 minuters spel hade Björn Gredandet ett bra läge men istället för kvittering så kunde Axel Linsdström avgöra matchen med sitt 3-5 mål när fem minuter återstod av matchen.

Vi gjorde en ganska bra match med tanke på att vi saknade flera viktiga spelare. Det känns som vi skulle vunnit den här matchen med tanke på de målchanser vi skapade men tyvärr gjorde vi för få mål framåt och släppte in alldeles för enkla mål bakåt. Spelmässigt kan det också bli bättre. Det märktes att vi saknade Mike Weiland på mittfältet och speciellt målvakten Jocke Enoksson. I vårat lag var Oscar Hansson som vanligt mycket bra. Framåt löpte Björn Gredande bra och snabbt men tyvärr har svårt att få in bollen. Nu laddar vi om för bottenmöte mot Kroppefjälls IF som vi måste vinna om de inte skall gå om oss men då kommer vi få in flera nya spelare jämfört med den trupp vi hade idag. Är övertygad att vi kommer göra en bättre prestation än idag mot Kroppefjäll.